Nieuwbouw in Enschede Zuid

Morgen is het zover!

Geplaatst op

Het is zover! Morgen wordt het officiële startschot gegeven voor de verkoop van de eerste 30 woningen van de nieuwe woonwijk Beekwoude. (Helmerhoek, Enschede Zuid).

Tussen 11.00 en 13.00 uur ben je van harte welkom in de kantine van VV Victoria ’28 om informatie in te winnen.

De makelaar, de ontwikkelaar, de bouwer en een financieel adviseur zijn aanwezig en beantwoorden graag je vragen over de woningen en de (financiële) mogelijkheden. Ook zijn de brochure en prijslijst beschikbaar tijdens de start verkoop en is er de mogelijkheid om je in te schrijven. Mis het dus niet!

Jouw woonplek

Jouw woonplek Beekwoude! In de eerste fase worden er vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en een drie-onder-kapwoning gerealiseerd. Binnenkort zijn ook de plattegronden en alle overige informatie online te zien, houd onze website dus in de gaten.