Nieuwbouw in Enschede Zuid

Fase 2 in verkoop

Geplaatst op

Ruimte, groen, variatie in bebouwing; Beekwoude voelt aan als een dorpje in de stad. Beekwoude wordt in verschillende fasen gebouwd. Fase 2 en 3 bestaan uit 44 vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen. De woningen hebben een robuuste architectuur met veel onderlinge verschillen. Verschillende gevelindelingen, kleuren en variaties in kapvorm geven de woningen karakter. Naast alle luxe die je standaard al krijgt, heb je volop keuze in opties en uitbreidingsmogelijkheden. De prijzen van de woningen liggen tussen €244.500,- en €315.000,- v.o.n.

Fase 2 in verkoop

Donderdag 2 maart gaat fase 2 in verkoop. Fase 2 bestaat uit 1 vrijstaande en 24 twee-onder-een-kapwoningen. Tussen 18.00 en 20.00 uur ben je van harte welkom in de kantine van VV Victoria ’28 om informatie in te winnen over de woningen. Complete verkoopdocumentatie waaronder brochure, prijslijst en het inschrijfformulier kun je meenemen. Uiteraard is de makelaar aanwezig voor al je vragen.

Inschrijfprocedure

Vanaf donderdag 2 maart is er gelegenheid je in te schrijven voor een woning naar voorkeur. Dit kan tot vrijdag 10 maart 18.00 uur. Daarna gaan we voorkeuren toewijzen. Indien er meerdere inschrijvingen zijn op een bouwnummer dan wordt op maandag 13 maart door de notaris geloot.